У мережі розповіли про жительці міста Запоріжжя, яка роками збирала сміття поблизу свого будинках. Цю проблему вдалося вирішити.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпровському районі міста Запоріжжя, мешканка мабуть, страждала синдромом під назвою «Плюшкіна». Кілька років вона збирала відходи, і складала їх біля фасаду будинку, який розташовується по вулиці Учнівська 82-А.

За кілька років накопичилося величезна кількість відходів, а територія нагадувала сміттєзвалище, ніж фасад будинку.

В Запоріжжі місцева мешканка збирала сміття, фото: Субота

У вівторок, 2 червня, Інспекція з благоустрою, разом з Дніпровською районною адміністрацією було залучено підрядників, після чого, все сміття було примусово вивезено з території.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В Запоріжжі місцева мешканка збирала сміття, фото: Субота

Інформаційний портал «Субота» розповів про цю історію, а також, опублікували знімки з місця інциденту.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що підлітки із Запоріжжя вивантажили причіп з сміттям в посадці. На зауваження перехожих вони ніяк не реагували. Підлітки привезли цілий причіп з сміттям на вулицю Цегельну. Вони приїхали на Славуті з номерами АР3907ЕИ та причіп з государствнными номерами АР3562ХР. Про це пише інформаційний портал «Актуально» з посиланням на паблік «ZP_news».

Коли їм почали робити зауваження, вони почали говорити про те, що нічого страшного, а сміття пізніше весь перегниє.

Нагадаємо, раніше У Львові з карантину вийшов знаменитий ринок, на якому "пасуться" антиквари зі всього світу

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.ua» писав, що Арена Львів перетворився в гігантську смітник - тотальне свинство на стадіоні показали "брудними" фото