У мережі розповіли про те, що президент України, Володимир Зеленський на Трійцю може відвідати Кирилівку.

Зеленський відвідає президентську дачу на вызодных, фото: РИА_Мелитополь

Таким чином, повідомляється, що найближчі вихідні, Володимир Зеленський може провести на Бирючому острові, який розташований недалеко від курортної Кирилівці, в Запорізькій області.

Зеленський відвідає президентську дачу на вызодных, фото: РИА_Мелитополь

Зараз там всі зайняті тим, щоб облаштувати «дачу президента», а також привести в порядок вертолітний майданчик. До речі, хто не знав, президентська «дача» розташовується на цьому місці ще з часів Микити Хрущова. Він самостійно облаштував це місце так, як йому цього хотілося, і перетворив заповідник у «заповідно-мисливське» господарство. Спеціально для генерального секретаря була побудована дача на Бирючому острові, який він відвідав, до речі, всього один раз. Цей матеріал був опублікований на інформаційному порталі "РИА-Мелітополь".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Але, сусідня будівля є більш розкішної, і побудована вона за часів Павла Лазаренка. Останнім президентом, який там зупинявся, є Леонід Кучма. Тоді він вів переговори з президентом Російської Федерації стосовно коси Тула в протоці Керчі.

Цікавий матеріал про президентської дачі був опублікований в херсонській газеті "Новий день" в 2008 році. Ось цитата з нього:

...«Мисливський привал» Микити Сергійовича — це цілий комплекс з двома будівлями для охорони і обслуги, окремої їдальні і навіть льодовиком для зберігання продуктів. Будиночок Хрущова у 1980-х горів, так що після ґрунтовного ремонту про епоху генсека тут нагадує небагато».

Нагадаємо, декларація Тимошенко по 2019 рік – чим похвалилася нардеп крім сережок і 4 земельних ділянок.

Як повідомляв Знай. ua, в Дніпрі п'ять прокурорів втратили квартири одним розчерком пера.

Також Знай. ua писав, що Садовий засвітив жебрацьку декларацію, зате дружина мера Львова заробила" сім мільйонів.