Стало відомо про те, що в Приазовському районі міста Запоріжжя на берег викинуло маленького дельфіна.

Таким чином, повідомляється, що такий випадок стався в Приморському Посаді. Місцеві жителі знову стали очевидцями не самого приємного видовища – на берег викинуло мертвих ссавців.

На цей раз, історія зачепила за душу кожного. На морське узбережжя викинуло зовсім маленького дельфіна. Його фотографія була опублікована на сторінці в одній із соціальних мереж, на якій публікують всі новини, які відбуваються в Запоріжжі.

На пляжі Запоріжжя помітили мертвого дельфіна, фото: Перший Запорізький

Це вже далеко не перший випадок, який відбувається на цьому місці, і в цьому, по всій видимості, винні браконьєри. Вся справа в тому, що на дельфінах і інших живностях найчастіше бувають сліди від спеціальних сіток, які використовують браконьєри.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На пляжі Запоріжжя помітили мертвого дельфіна, фото: Перший Запорізький

Поки що на пляжах не так багато людей, але, вже зовсім скоро розпочнеться пляжний сезон, коли сюди приїдуть люди з усіх кутків України. Приміром, в курортній Кирилівці вже почали підготовку. Очистили пляжі, а також почали відкриватися ресторани та бази відпочинку.

Раніше експерти говорили про те, що у зв'язку з епідемією коронавіруса, туристів в цьому році буде набагато менше.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.