В Запоріжжі вандали “обчистили” фонтан на площі Поляка. Навіщо вони це зробили.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в ніч з 31 травня на 1 червня. Так, невідомі вкрали 19 бронзових форсунок з одного з фонтанів на площі Поляка.

в Запоріжжі Вандали зіпсували фонтант, фото: скріншот з відео

Зараз фонтан знову знаходиться в робочому стані, але, струмені води, що б'ють не так високо, як повинні, і як це було раніше. За фактом крадіжки Комунальне підприємство “Титан” звернулося до співробітників правоохоронних органів. В даний час фахівці підраховують суму збитків. Як повідомили в мерії, міські фонтани часто страждають від рук вандалів. Щонайменше раз або два в рік їм наносять суттєві пошкодження. Зловмисники не тільки крадуть частини обладнання, але і руйнують системи підсвічування, завдають шкоди форсунок, засмічують їх сторонніми предметами.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що На Київщині вандали знову зламали фонтан в одному з місцевих парків.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, на Київщині у Боярці невідомі зламали фонтан в одному з парків міста. Молоді люди, які відпочивали в парку несподівано вилізли на фонтан, в результаті чого він зламався.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що фонтан у цьому ж парку вже ламали. Ця пригода сталася 30 квітня 2020 року. Тоді невідома з дитиною залізла на фонтан і буквально за кілька секунд він зламався.

Нагадаємо, раніше Відремонтований після полону буксир "Яни Капу" повернувся в Одесу, на борту махає хвостиком і Джессі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів'янам повернуть солодку візитівку Галичини, що буде на місці легендарної "Фабрики повидла"

Також «Знай.ua» писав, що изитка Франківська "облізла" і поміняла колір - городяни терміново показали Марцинкиву