Стало відомо про те, що в Запоріжжі був затриманий чоловік, який облив свою кохану кислотою.

Таким чином, повідомляється, що інцидент відбувся досить давно, ще 1 жовтня 2018 року. Двадцятичотирирічна дівчина постраждала від того, що її колишній коханий вилив їй на обличчя сірчану кислоту.

В результаті, постраждали обличчя, руки, ноги, а також тулуб. Дівчина негайно була госпіталізована в лікарню, де у неї почався некроз тканин. Її мати розповіла, що це з нею зробив її колишній хлопець, який вже кілька років поспіль не може залишити в спокої їх сім'ю. Вже кілька років не можуть довести його провину.

У Запоріжжі затримали чоловіка, який облив дівчину кислотою, фото: Національна поліція

І ось, в середу, 3 червня, стало відомо про те, що у будинку зловмисника провели санкціонований обшук в будинку фігуранта. В результаті, співробітники правоохоронних органів вилучили холодна і вогнепальна зброя, боєприпаси, а також, заборонені речовини. Все було негайно відправлено на експертизу, як повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Йому було оголошено підозру у ч. 1 ст. 121. Правоохоронці вирішують питання про те, яку ж обрати запобіжний захід для нього. Йому загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, озвірілі братки зі стволами влаштували перестрілку в центрі столиці

Як повідомляв портал Знай.ua з'явилися несподівані подробиці масового побоїща в центрі Києва

Також Знай.иа писав, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників