Запорізький тренер з фітнесу розробив програму для схуднення і виграв 10 тисяч гривень.

Таким чином, повідомляється, що не так давно, у палаці спорту «Галичина» пройшло нагородження переможців шостого фестивалю «Ярмарок спорту». Завжди цей фестиваль проводили в парку «Дубовий гай». Однак, в цьому році, у зв'язку з карантином, фестиваль трохи змінив свій формат, і пройшов онлайн.

Запорожець виграв ярмарок спорту створивши унікальні тренування, фото: Разом

Учасникам потрібно було створити відеоролики з тренуваннями зі свого виду спорту, після чого, розмістити їх в мережі. Глядачі, повинні були проголосувати за те, що їм сподобалося найбільше. ПРО це повідомляє інформаційний портал "Разом".

За півтора місяці зібралося 38 учасників, які представляли не тільки Запоріжжя та Запорізької області, але й інші міста України. У своїх роботах спортсмени представили тренування по 40 видами спорту.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Організатори привітали учасників та переможців фестивалю дипломами та подяками. Так, переможцем “Ярмарки спорту” став тренер з фітнесу Андрій Афанасьєв, який набрав 1406 голосів. Він представив на фестивалі потужну програму фізичних тренувань для схуднення. Переможець отримав від спонсорів проекту грошову премію у розмірі 10000 гривень.

Друге місце дісталося клубу тъэквондо «Ягуар-Запоріжжя». Вони представили тренування для дітей, у яких є вади слуху. У них 1358 голосів, і вони отримали 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень

Як повідомляв портал Знай.иа, цукор, кардіо і голодування - топ міфів про схуднення, які заважають вам наблизитися до заповітної фігури.

Також Знай.иа писав, дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.