У Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжнє комунальне пекло мешканцям під'їзду. Про це повідомляє місцеве видання «РІА-Мелітополь».

Наголошується, що переполох через неадеквата стався на вулиці Гвардійській, 25. Там в будинку на третьому поверсі проживає душевно хворий чоловік, у якого періодично трапляються «спалахи агресії». В такі моменти він «ріже ножем двері сусідів». Крім того, чоловік схильний збирати по смітниках різноманітне сміття, яке тягне до себе додому. Коли потепліло, відходи почали розкладатися й смердіти на весь будинок. У під'їзді нічим дихати, а зі стелі «падають черв'яки».

Проте на цей раз він влаштував потоп, затопивши мешканців знизу. Комунальним службам довелося терміново перекривати воду всьому будинку. Сусіди викликали на місце події правоохоронців та пожежних, щоб потрапити в квартиру з подвійними металевими дверима.

Потрапити в квартиру виявилося важко – зі зворотної сторони двері підпирали гори сміття. Господаря вдома не виявилося, зате людей зустріли кіт і дві собаки.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

«У поліції говорять, якщо він когось вб'є, то йому нічого не буде. Так як він хворий. А от якщо ви його вб'єте – сядете у в'язницю… Ми не знаємо, що нам робити. Живемо стільки років в страху за життя своїх дітей, які по під'їзду боятися ходити. Таргани нас скоро з'їдять», - скаржаться сусіди.

Нагадаємо, НБУ застерігає — шахраї від імені банків відправляють фальшиві СМС українцям, як не потрапити на гачок. Шахраї розсилають СМС від банків, пропонуючи допомогу на час карантину

Як повідомляв портал "Знай.uа", безвиграшні лотереї в Україні розплодилися л*хотрони, будьте подвійно пильні. Карантин використовують у своїх цілях шахраї.

Також Знай.uа" писав, Зеленський пояснив, що чекає після повернення заробітчан додому.