У Запоріжжі в одному з цехів взуттєвої фабрики "Мзс" стався масштабний пожежу, на гасіння якої було залучено 60 рятувальників. Про подію розповідає прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У Запоріжжі сталася пожежа на фабриці Мзс / фото: 061.ua

Повідомляється, що займання сталося 6 червня близько 15:42 в місті Запоріжжі по вулиці Східна, 1. Пожежа охопила четвертий поверх чотириповерхової будівлі взуттєвої фабрики "Мзс", де розташований фабричний цех з виготовлення гумової підошви. Загальна площа пожежі склала близько 400 квадратних метрів.

На місце події прибув оперативний штаб ДСНС: 60 рятувальників, 9 автоцистерн, 2 пожежні драбини і автомобіль газодимозахисної служби (12 одиниць техніки). Прес-служба ДСНС повідомляє, що локалізувати пожежу вдалося у 16:55 – пожежні проливали конструкції, щоб не спровокувати новий спалах. Пожежу вдалося повністю ліквідувати до 17:50.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В результаті інциденту ніхто не постраждав. Причини такого масштабного спалаху на даний момент уточнюються.

У Запоріжжі сталася пожежа на фабриці Мзс / фото: 061.ua

У Запоріжжі сталася пожежа на фабриці Мзс / фото: 061.ua

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі припинив свою роботу найбільший завод по виробництву масел «Azmol».

Як повідомляв портал Знай.иа у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.иа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.