У мережі розповіли про те, що в Запорізькій області втопився малолітній дитина. Місцевим просять бути більш акуратними у воді.

Таким чином, повідомляється, що трагедія сталася в неділю, сьомого червня приблизно о 13:00. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Запорізької області.

Відомо, що трагедія сталася у Михайлівському районі міста. Маленькі діти пішли грати поблизу річки Конка, яка розташована між селищами Любимівка та Юрівка.

У Запоріжжі на річці втопилася дитина, фото: скріншот з відео

Поки що не було встановлено, як саме потонув восьмирічний дитина, і чому він опинився у воді. Він потонув, і його не вдалося врятувати.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інший дитина, який був у компанії, швидко прибіг в село, де й повідомив дорослим про цю страшну трагедію.

Співробітники правоохоронних органів, які прибули на місце, на даний момент намагаються з'ясувати всі обставини трагедії. Рідні та близькі дитини не можуть прийти до тями після того, що сталося.

Раніше стало відомо те, на місцевому водоймищі рибалив 80-річний дідусь і він провалився під лід. Місцеві намагалися врятувати рибалку, але з-за тонкого льоду у них не вийшло цього зробити. У підсумку вони викликали рятувальну службу.

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал «Знай.ua» Риболовлі в Києві замість видобутку зловили людську голову в пакеті

Також «Знай.ua» писав, що Під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі - деталі крижаний трагедії