Стало відомо про те, що в одному з кафе Мелітополя почали хитрувати з захисними масками в спеку.

Таким чином, повідомляється, що вихідні видалися спекотними, тому, величезна кількість місцевих жителів Мелітополя провели їх на узбережжі Азовського моря.

На вулиці було нестерпно спекотно, і єдиний порятунок було біля моря. А ті, кому не світить море, в цьому році як мінімум, шукають інші способи, як себе розважити. Про це повідомляє інформаційний портал "РИА-Мелітополь".

Як у Мелітополі кафе порушують правила, фото: РИА-Мелітополь

Наприклад, деякі влаштували посиденьки в парках, а інші пішли в нарешті відкриті кафе. Тепер, у зв'язку з послабленням карантину, знову можна сидіти всередині закладів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тому відвідувачів дуже багато. Але, при цьому, варто відзначити, що, незважаючи на те, що всередині сидіти можна, люди все ж вибирають літні тераси.

Всі заклади харчування також повинні дотримуватися інших правил карантину, які і дозволяють їм працювати. Наприклад, обробка рук, маски.

В одному з кафе, персонал в масках лише частково. З-за високої температури, багато хто просто спустили її на підборіддя. Відвідувачі також без масок, практично всі. Так, і керівництво кафе цього не вимагають. Тому, по всій видимості, жителі Мелітополя вирішили, що для них карантин вже закінчився.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.