Стало відомо про те, що в Запоріжжі поліція оштрафувала чоловіка, який просто катався на велосипеді.

Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі, співробітники правоохоронних органів почали штрафувати велосипедистів, які перевищують швидкість, під час їзди.

У Запоріжжі оштрафували велосипедиста, фото: Новини Запоріжжя

Як виявилося пізніше, поліцейські поблизу району міського пляжу на Набережній, дуже довго гналися за велосипедистом, і не могли егодогнать. Співробітники правоохоронних органів почали знімати все на камеру.

Після того, як чоловіка все ж спіймали, йому виписали штраф. Він розповів, що нічого такого не замишляв, а просто тренувався в рамках підготовки до змагань з триатлону, які повинні відбутися скоро, а йому потрібно прийти у форму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив про антирекордах порушень швидкісного режиму.

Інформація оприлюднена на сторінці чиновника в соціальній мережі Facebook.

За його даними, за добу 3 червня камери автоматичної фіксації зафіксували 45 транспортних засобів, які рухалися на швидкості понад 170км/год. Деякі водії порушували швидкісний режим більше, ніж у 10 разів.

Нагадаємо, українським водіям, які ганяють без аптечки, загрожує нове покарання

Як повідомляв портал Знай.ua водіїв-порушників швидкісного режиму відправили перші адміністративні постанови

Також Знай.иа писав, українців змусять носити одяг зі світловідбивачами – деталі нового закону.