Стало відомо про те, що в місті Бердянськ Запорізької області, відпочиваючих чи не загубилися в море на матраці.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в понеділок, 8 червня. Трьох дітей і одного дорослого віднесло в море на матраці. Але, на щастя, все закінчилося благополучно.

У Запоріжжі чи не потонуло на матраці четверо, фото: скріншот з відео

Дестям було від десяти до п'ятнадцяти років, а дорослому 23 роки. У ДСНС говорять про те, що територіально це було поблизу пляжу під назвою «Малібу». Їх на матраці занесло на сімсот метрів від берега.

Їм на допомогу відправили фахівців, які і надали їм допомогу, а також витягли з глибин моря. Медична допомога нікому не потрібна була, всі залишилися здорові.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, чи дотримуються під Запоріжжям правил карантину. Вихідні видалися спекотними, тому, величезна кількість місцевих жителів Мелітополя провели їх на узбережжі Азовського моря.

В одному з кафе, персонал в масках лише частково. З-за високої температури, багато хто просто спустили її на підборіддя. Відвідувачі також без масок, практично всі. Так, і керівництво кафе цього не вимагають.

Нагадаємо, кияни вирвалися з карантину на пляжі.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Моз анонсували відкриття баз відпочинку.

Також портал Знай.иа писав, що 10 регіонів України не готові до ослаблення карантинних заходів із-за того, що не відповідають критеріям.