У мерії міста Запоріжжя похвалилися тим, що були відремонтовані балюстради в будинку, де колись знімали фільм.

Таким чином, повідомляється, що ці питанням зайнявся комунальне підприємство «Запорожремсервис», після того, як мешканці вулиці Оптимістичній вирішили витратити гроші на те, щоб відновити елементи, які були зруйновані. А саме, балюстради будинку які давно засвітилися у фільмі «Весна на Зарічній вулиці».

У Запоріжжі відремонтували культовий будинок, в якому знімали фільми, фото: Сайт мерії Запоріжжя

Ремонт цього всього обійшовся в 60 тисяч гривень. Про це розповіли в прес-службі мерії міста Запоріжжя.

Мова йде про будинок, який знаходиться на вулиці Оптимістична 2-а, який знаходиться в дуже поганому стані, і вже давно потрібно ремонт. Вся справа в тому, що будинку вже більше 70 років.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Був знятий старий шар, виконана цегляна укладання, штукатурка елементів, зокрема, в першу чергу ступенів. Директор комунального підприємства «Запорожремсервис», Сергій Ращепкин говорить про те, що це все давно потребує ремонту.

Також у цьому будинку виконають ремонт цоколя. Подібні роботи керівництво підприємства запланував і для інших будинків вулиці Оптимістичною. У планах на цей рік також вулиця Республіканська з аналогічними ремонтними роботами.

Нагадаємо, що всього в управлінні КП «Запорожремсервис» перебуває 908 будинків у Заводському та Олександрівському районах.

Нагадаємо, раніше водії звернулися до Зеленському з проханням переглянути обмеження швидкості.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в Україні можуть ввести плату за проїзд вантажівок.

Також Знай.иа" писав, що в Селі під Тернополем прорвало трубу.