Україна перейшла до наступного етапу ослаблення карантину. Що дозволили в цей раз.

Таким чином, повідомляється, що в Кабінеті міністрів України розповіли про те, що дозволяти робити з середи, 10 червня. Тепер, дозволено проводити культурні заходи, відкриються готелі, а також бази відпочинку. При цьому, все ще потрібно буде дотримуватися правил безпеки.

В Україні знову послабили карантин, фото: скріншот з відео

При цьому, відомо, що дитячі табори поки що не відкривають, і найближчим часом точно не збираються. Таку заяву зробили в МОЗ.

І так, починаючи з 10 червня, в Україні дозволили працювати заклади культури, а саме: театри, кінотеатри, бібліотеки. При цьому, потрібно буде обов'язково дотримувати санітарні норми, а саме, температурний скринінг, обробляти руки, носити маски, а також, тримати дистанцію. Відкриватися чи ні, має вирішувати саме керівництво.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Дозволили також проводити культурні заходи, але, поки що фан-зони все ще під забороною. Що стосується кількості людей – не більше 1 людини на 5 квадратних метрів. Відвідувачі зобов'язані сидіти в захисних масках.

тепер Можуть відкриватися і готелі, бази відпочинку, санаторії, але, при цьому, потрібно заздалегідь пройти реєстрацію.

Незважаючи на те, що карантин з кожним разом стає все слабшим, потрібно все одно далі дотримуватися запобіжних заходів, а саме, мити руки і проводити їх дезінфекцію, і так далі.

Нагадаємо, Києві лікарі не витримують навали пацієнтів з вірусом, - "гра на виживання".

Як повідомляв Знай.іа, у Києві можуть посилити карантин.

Знай.іа писав, чиновники Кличко показали "золоті" декларації, поки кияни виживають на карантині.