У мережі розповіли про те, що в Запоріжжі, на стіні многоквартиного будинку вибухнув кондиціонер

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент ще вчора, 10 червня, вранці по вулиці Добролюбова в Запоріжжі. На стіні вибухнув кондиціонер.

У Запоріжжі на стіні багатоповерхового будинку вибухнув кондиціонер, фото: РИА-Мелітополь

Відомо, що вибухнув вуличний блок кондиціонера, належав якийсь фірмі, чий офіс розташований на першому поверсі цього будинку. За попередніми даними, співробітники офісу, йшли додому, і випадково забули вимкнути кондиціонер. Охолоджувач виявився несправним, не витримав натиску і вибухнув.

Слідство покаже з-за чого саме стався цей інцидент. Він міг вибухнути з-за того, що довго працював, всю ніч, або ж у всьому винен неякісний фреон, або ж зовсім його відсутність. І наостанок, з-за того, що не було проведено своєчасне технічне обслуговування. Причин для вибуху може бути кілька, і всі вони різні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наскільки відомо, на щастя, ніхто не постраждав, і поруч нікого не було. Після того, як блок кондиціонера загорівся, в результаті вибуху, місцеві жителі викликали пожежників, але, самі теж часу не гаяли, і загасили вогонь ще до того, як ті приїхали на місце події.

Нагадаємо, раніше Зеленський сховався від злиденних пенсіонерів за стіною охорони - "Не Хмельницький, а лігво ворога?"

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Києві дівчинку засипало горою піску.

Також "Знай.іа" писав, що під Львовом трагічно загинув 17-річний хлопець.