Стало відомо про те, що в Запоріжжі, на місці кінотеатру «Космос», незабаром може з'явитися двоповерховий спортивний комплекс.

Таким чином, повідомляється, що зараз на місці розташування кінотеатру «Космос» тривають проектно-вишукувальні роботи, стверджують в мерії Запоріжжя

У Запоріжжі на місці кінотеатру хочуть побудувати спортивний комплекс, фото: Новини Запоріжжя

Про те, яким буде майбутнє у будинків кінотеатрів «Космос» і «Зірка» йшла мова на черговому засіданні постійної депутатської комісії з питань підприємництва. Дані об'єкти вже передано в оренду, і нові власники повинні привести їх у порядок.

заступник Директора департаменту з питань комунальної власності, Максим Хитрик заявив про те, що «Космос» і «Зірка» вже давним-давно не є кінотеатрами, але статус, який за ними закріплено, несе якісь обтяження.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Довго і болісно, але в цих об'єктів з'явилися орендарі. У 2019 році в оренду взяли «Космос» і в 2020 році - «Зірку». І те й інше будівля знаходиться в безсторонньому стані. У кінотеатрі «Космос» зараз все ще проводять проектно-вишукувальні роботи, а в «Зірці» вже проводять ремонтні роботи. Зараз ми спільно з департаментом культури підготували спільний проект про виключення будівлі кінотеатру «Космос» і «Зірка» з числа об'єктів соціально-культурного призначення», - прокоментував Хитрик.

Нагадаємо, раніше Львів'яни поскаржилися на сміття в місті.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Кличко має намір знести хрущовки в Києві

Також Знай.иа" писав, що Дніпро і Запоріжжя зв'яжуть водної переправою.