У мережі розповіли про те, чому в поїзді «Бердянськ-Київ» немає вагонів «плацкарт». Це питання стали досить часто задавати після зняття заборони на транспорт.

Таким чином, повідомляється, що в касах на залізничних вокзалах та на сайтах вже можна бронювати квитки на поїзд з Бердянська до Києва і навпаки, проте, є тільки два варіанти.

Квитки продають «купе» і «люкс» за 672 гривні і 1696 гривень відповідно. А бюджетного «плацкарта», який користувався раніше попитом з-за того, що квитки так дешевше – ні.

Чому в поїзді Бердянськ-Київ немає вагонів плацкарт, фото: скріншот з відео

Все із-за того, що в Україні тривають карантинні обмеження, та за санітарними нормами, поки що дозволяється перевозити тільки по дві людини в «купе» і «люкс» вагонах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як тільки карантин знімуть повністю, і епідеміологічна ситуація знову прийде в норму – відразу планують додати квитки у вагони «плацкарт», а поки що, доведеться доплатити.

Нагадаємо, що в Україні, за останню добу було зареєстровано рекордне число заражених, а саме 689. У Моз зазначають, що такого не було навіть тоді, коли був так званий «пік» у країні. Загалом, в Україні за весь час було зареєстровано 29070 випадків хвороби.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.