Стало відомо про те, що тигри в Запорізькій області знайшли нове хобі. Нарівні з людьми.

Таким чином, повідомляється, що співробітники зоопарку в Мелітополі, який у Запорізькій області, поділилися милим роликом з тиграми.

Маленькі тигренята в зоопарку «Страус-Південь» продовжують зростати. Хлопчик і дівчинка народилися тільки в середині квітня. На жаль, їх мати від них відмовилася, але, співробітники зоопарку взялися за них, і виходили їх.

Зараз тигренята пізнають світ, а співробітники цієї установи діляться в соціальних мережах роликами з ними Як вони живуть, як розважають себе – все це задокументовано на камеру. І ось, під час чергової прогулянки вони вирішили освоїти такий транспорт як велосипед.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Що з цього вийшло – можна подивитися в ролику, який прикріплений до тексту. Раз вони зараз вже хочуть покататися на велосипедах, важко уявити, що їм захочеться далі.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в зоопарку міста Бердянськ були відображені примати, у яких присутні всі людські звички.

Таким чином, повідомляється, що вони зовсім як люди, тільки, не залишають сміття там, де їдять. Співробітники зоопарку розповіли трохи про приматів, заявивши про те, що вони вміють знімати обгортки з-під цукерок, відривають від полуниці та інших ягід хвостик, а ось сік п'ють через трубочку, як і більшість людей на цій планеті.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко побував у київському зоопарку напередодні відкриття.

Як повідомляв портал Знай.иа, 12 травня в Національному комплексі «Експоцентр України» починається літній сезон.

Також Знай.иа писав, що в Харкові в парку імені Горького, встановили нову скульптуру.