Стали відомі нові подробиці у справі проти виховательки дитячого садка в Запоріжжі, з-за якої померла однорічна дівчинка. Адвокат всіма силами намагається її виправдати.

Таким чином, повідомляється, що Павло Будилка, адвокат Ірини Суханової, яку підозрюють у смерті дитини, натякнув на те, що громадськість у суді під час обрання міри припинення для його клієнтки, була куплена, як масовка.

Потім, в коментарях він написав, що на черговому засіданні, яке пройшло не так давно, вже нікого не було, і заявив, що мабуть бюджет на масовку закінчився. Тобто, натякаючи на те, що батьки померлої дівчинки спеціально платили людям, щоб вони ополчилися проти жінки, яка є можливою вбивцею.

Адвокат виховательки із Запоріжжя звинуватив батьків у купівлі масовки, фото: скріншот

Цікаво, ким же на думку Будилки була проплачена акція? Шкода коментарі потім прикрили, так можна було б поцікавитися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Адвокат виховательки із Запоріжжя звинуватив батьків у купівлі масовки, фото: скріншот

До речі, апеляційний суд незважаючи на доводи в стилі «у неї дочка неповнолітня» і «доказів у нас немає, але вона хворіє» залишив рішення про арешт в силі.

Нагадаємо, що нелегальний дитячий садок працював у Запоріжжі кілька років. Батьки загиблої Олесі привели її туди перший раз, і от, через годину їм надійшов дзвінок, що дитина померла. Їй було трохи більше року.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіла матері і дитини, "стрибунів" з вікна.

Також Знай писав, що поліція розповіла подробиці загибелі матері і дитини.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли дворічну дитину без нагляду дорослих.