У мережі з'явилися нові подробиці про п'яному ДТП за участю радника мера міста Запоріжжя. Показали відео з моменту зіткнення.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у Вознесенському районі міста Запоріжжя. Радник мера Володимир Кияниця потрапив у ДТП. При цьому, відомо, що він був п'яний. Аварія сталася у вівторок, 9 червня, ближче до вечора.

Geplaatst door Запоріжжя NOW op Woensdag 10 juni 2020

В його крові знайшли 1,8 проміле алкоголю, і після цього, на Володимира Кияницу склали адміністративний протокол.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інформаційний портал «Запоріжжя NOW» опублікував ролик, на якому видно сам момент зіткнення.

Керівник організації «Національні дружини», Олександр Строкин, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував ролик, на якому співробітники правоохоронних органів зачитують протокол екс-чиновнику.

Советник Буряка Кияница Владимир Васильевич алкогольном опьянение (1,8прм) совершил ДТП.

Geplaatst door Александр Строкин op Dinsdag 9 juni 2020

Нагадаємо, що Володимир Кияниця, протягом п'яти років, з 2005 року, працював у Дніпровській районній адміністрації. Після цього, він балотувався в мери міста Запоріжжя, а на даний момент є радником мера міста Володимира Буряка.

Проти нього було складено адміністративний протокол. Найімовірніше, цим він не відбудеться, і його чекають великі проблеми на роботі. Поліцейському він заявив, що у нього до нього немає ніяких питань, і мовчки підписав протокол.

Нагадаємо, Кличка звинувачують у держзраді

Як повідомляв портал Знай.іа, Кличко підловили на брехні у Київраді

Також Знай.іа писав, що у Кличка з'явився новий радник: мер Києва "пригрів" Луценка.