Стало відомо про те, що в Мелітополі, який у Запорізькій області, місцевий житель залишив собаку в машині на спеку +40.

Таким чином, повідомляється, що таке рішення викликало обурення у користувачів мережі, так як вони не розуміють, чим керувався господар машини і собаки. Про це повідомляє інформаційний портал «РИА-Мелітополь».

У Запоріжжі чоловік закрив собаку в машині в спеку, фото: РИА-Мелітополь

Собака ще й породи хаскі, які звикли жити в зовсім інших погодних умовах. Такий безвідповідальний вчинок привернув увагу багатьох.

Сталося це на парковці одного з супермаркетів. Чоловік залишив собаку в автомобілі на стоянці, а сам пішов. В цей час в місті стояла спека практично в сорок градусів. І звичайно ж, вікно відкрити він не подумав.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Очевидці, які були на місці, кажуть, що близько півгодини стояли біля машини, щоб зробити догану господареві, але все було безуспішно. Його пішли шукати, але на жаль, повернувшись назад, автомобіля на місці вже не було.

Від такого собака могла померти, так як це дуже небезпечно для їх життя.

Як відомо, собаки і кішки не потіють, принаймні з метою охолодження. Собаки виробляють піт на ділянках тіла, не покритих шерстю, таких, як область вух, носа і подушечок лап. Але цих виділень недостатньо, щоб охолодити тварину, вони служать для зволоження (щоб мочка носа не ставала занадто сухий) і виробництва специфічних речовин, які беруть участь у комунікації тварин.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.