У мережі розповіли про те, що в Мелітополі вчителя, який жив під відкритим небом відвезли на «швидкої» в лікарню.

Таким чином, повідомляється, що мелітопольська влада відреагувала на прохання надати допомогу вчителю, який оселився під відкритим небом. Карета швидкої допомоги відвезла його в міську лікарню. Про це повідомляє інформаційний портал «РИА-Мелітополь».

Чоловік жив на лавочці біля входу в центральний парк імені Горького, однак, потім він перейшов назад на зупинку Івана Богуна, яка знаходиться на проспекті Богдана Хмельницького, де він раніше проживав.

Прибулі на місце медики поміряли йому тиск, після чого, госпіталізували в лікарню. На місці, де проживав викладач навколо запах сечі, на лавці лежав шматок хліба, а також порожня пляшка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Пасажири, які чекали на громадський транспорт, відразу ж зайняли місце чоловіка, якого відвезли на швидкій допомозі.

Нагадаємо, що Юрій Вальтерович Ребо не самотній. Пенсіонер розповідає, що син зараз на заробітках, і будинок у нього є, однак, чомусь, він там жити зовсім не хоче.

Зараз йому 72 роки, близько двадцяти років свого життя він працював у школі. До старості людина спився, має купу болячок: тромбофлебіт, грижі. Сподіваємося, соціальні служби нададуть допомогу пенсіонеру, а городяни зможуть безперешкодно користуватися зупинками громадського транспорту та лавочками.

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.іа" в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.

Також Знай.іа" писав, що під Львовом неадекват влаштував погром в церкві.