У мережі розповіли про курйозний випадок з мешканкою Запоріжжя. Повеселила очевидців.

Таким чином, повідомляється, що у Запоріжжі пенсіонерка вирішила відвідати бібліотеку, але, зробила вона це у незвичайний спосіб. На ній була надіта маска Оптимуса Прайма.

На знімку, які потрапили в мережу, видно, що в черзі в бібліотеку коштує три людини, які, як законослухняні громадяни тримають дистанцію і носять маски. Однак, пенсіонерка виділилася серед інших.

У Запоріжжі пенсіонерка прийшла в бібліотеку в незвичайній масці, фото: Регионалити

Якщо у людей в черзі були звичайні маски, які продаються в звичайних аптеках, а в останні кілька місяців на кожному кроці, у жінки була маска синього кольору на все обличчя, у якій відкриті тільки очі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це маска Опттимуса Прайму - основного персонажа практично всіх мультсеріалів, коміксів, фільмів, книг і відеоігор про трансформерах, беззмінний лідер автоботів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Україні можуть знову посилити карантин. Це пов'язано з тим, що кількість заражених, яких щодня виявляють, збільшилася практично в два рази. Їх стільки, скільки не було навіть в розпал самої епідемії. Тому, влада найближчим часом має прийняти рішення, що ж робити.

Нагадаємо, ВООЗ змінила рекомендації щодо користування масками.

Як повідомляв Знай. ua, в Україні дві області повертаються до більш жорсткими карантинним заходам.

Також Знай. ua писав, що Трамп заявив про створення вакцини від covid-19.