У понеділок, 15 червня, міжнародний аеропорт «Запоріжжя» відновлює авіаперевезення. А це означає, що Україна поступово повертаються до колишнього життя.

Таким чином, повідомляється, що перший напрямок, куди можна буде відправитися — Київ. Рейси туди і назад відновлює авіакомпанія «Мотор-Січ». Більшість рейсів з закордонним напрямками будуть доступні з 1 липня.

Куди можна полетіти з Запоріжжя, фото: скріншот з відео

Так, згідно розкладу на сайті аеропорту, з цієї дати будуть доступні перельоти за наступним напрямком:

Запоріжжі — Анталія (Туреччина);

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Запоріжжі — Вроцлав (Польща);

Запоріжжі — Варшава (Польща);

Запоріжжі — Вільнюс (Литва);

Запоріжжі — Краків (Польща);

Запоріжжі — Будапешт (Угорщина);

Запоріжжі — Стамбул (Туреччина);

Запоріжжі — Відень (Австрія);

Запоріжжі — Гданськ (Польща).

Нагадаємо, зовсім недавно в Запоріжжі офіційно завершилося будівництво нового терміналу аеропорту. Він обійшовся міському бюджету більше ніж у 1,1 млрд гривень. Зараз об'єкт отримав необхідні дозволи для початку обслуговування пасажирів.

В системі бронювання на одному з сайтів написано, що перший рейс Київ-Запоріжжя вилетить вже 16 червня. Ціна на рейс становить 2,318 гривень за квиток в одну сторону. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально» посилаючись на сайт авіакомпанії.

А ось із Запоріжжя в українську столицю можна буде полетіти вже з 15 червня, в понеділок. Вартість квитка на рейс становить 2,327 гривень.

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.