Стало відомо про те, що в курортній Кирилівці, яка в Запорізькій області, дельфіни влаштували ціле шоу перед туристами.

Таким чином, повідомляється, що в неділю, 14 червня, на одному з пляжів курортної Кирилівки, туристи змогли помітити справжнє шоу від дельфінів, які шукали рибу, щоб поїсти.

Вони плавали зовсім неподалік від людей, кілька метрів від берега. До них легко було підпливти. Здавалося, що ссавці зовсім не помічають людей, які були поруч з ними.

А к нам дельфины приплыли!!!

Geplaatst door Лариса Чернявская op Zondag 14 juni 2020

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поки що, туристів у Кирилівці не так вже й багато, тому, дельфіни почувають себе цілком комфортно. Єдине що шкода, це те, що дельфіни не розуміють всієї небезпеки, і потрапляють в сітки браконьєрів.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, місцеві жителі знову стали очевидцями не самого приємного видовища – на берег викинуло мертвих ссавців.

На цей раз, історія зачепила за душу кожного. На морське узбережжя викинуло зовсім маленького дельфіна. Його фотографія була опублікована на сторінці в одній із соціальних мереж, на якій публікують всі новини, які відбуваються в Запоріжжі.

Це вже далеко не перший випадок, який відбувається на цьому місці, і в цьому, по всій видимості, винні браконьєри. Вся справа в тому, що на дельфінах і інших живностях найчастіше бувають сліди від спеціальних сіток, які використовують браконьєри.

Нагадаємо, фермери Запорізької області заявляють, що поліція покриває земельних рейдерів.

Як повідомляв раніше Знай.иа, банду рекетирів спіймали під Харковом, "орудували справи" по всій Україні.

Також Знай.иа писав про те, що СБУ "відрубала" одну з голів рейдерства в Україні.