Стало відомо про те, що в зоопарку Бердянська, який у Запорізькій області, нарешті показали павіанів.

Таким чином, повідомляється, що в зоопарку з назвою «Сафарі», показали те, як павіанів пригощають черешнею. І при цьому, мавпи ведуть себе дуже забавно. Їх зняли на відео, а ролики опублікували на сторінках в соціальних мережах.

Черешневый 🍒 сезон в самом разгаре) Решили немного побаловать павианчиков этим замечательным летним лакомством. Как видите, все в восторге🤪 Мы всегда стараемся своих питомцев угощать чем-то вкусненьким, потому что все живое требует любви, ласки и заботы) Бердянский зоопарк Сафари ждет всех в гости!

Geplaatst door Бердянский зоопарк "Сафари" op Donderdag 11 juni 2020

Адміністрація зоопарку пише, що вони завжди намагаються знайти для своїх вихованців що-небудь смачне, щоб їх порадувати.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, тигри в Запорізькій області знайшли нове хобі. Нарівні з людьми.

Таким чином, повідомляється, що співробітники зоопарку в Мелітополі, який у Запорізькій області, поділилися милим роликом з тиграми.

Маленькі тигренята в зоопарку «Страус-Південь» продовжують зростати. Хлопчик і дівчинка народилися тільки в середині квітня. На жаль, їх мати від них відмовилася, але, співробітники зоопарку взялися за них, і виходили їх.

Зараз тигренята пізнають світ, а співробітники цієї установи діляться в соціальних мережах роликами з ними Як вони живуть, як розважають себе – все це задокументовано на камеру. І ось, під час чергової прогулянки вони вирішили освоїти такий транспорт як велосипед.

Нагадаємо, раніше У Кернеса закупилися скумбрією за ціною червоної риби, так не "куралесят" навіть слуги Зеленського

Як повідомляє портал "Знай.иа" Кличко звернувся до киян із зоопарку

Також Знай.иа" писав, що Доглядач зоопарку станцював у вольєрі з жирафами і став зіркою інтернету