Стало відомо про те, що в Запорізькій області місцеві жителі помітили величезного павука. Він приповз прямо до людей.

Таким чином, повідомляється, що це павук-вовк, і якщо він вкусить людину, то це може принести серйозні наслідки у вигляді набряку, які супроводжуються больовими відчуттями. При цьому, варто відзначити, що небезпеки для життя немає.

Незвичайна сусідка була помічена в селі Федорівка, що в Запорізькій області Пологівського району. У двір приватного сектора заповзла павучиха, яка на собі несла своє потомство.

У Запоріжжі виявили павука розміром з яблуко, фото: Голос Запоріжжя

Місцеві відразу ж припустили, що це павук-вовк, який випадково заповз до людей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Варто відзначити, що на спині у павучихи може лежати відразу 200 маленьких павуків, які взаємодіють зі своєю матір'ю, і в разі чого, починають розбігатися по всій території.

Це видовище не найприємніше, зокрема для тих, у кого арахнофобія.

Місцеві жителі порівняли розмір павучихи з невеликим яблуком, близько п'яти сантиметрів. Варто відзначити, що це значні розміри. І тепер, ті хто проживає в даному селищі сильно стурбовані тим, що у них з'явилися ось такі сусіди, і вони не знають, що тепер з цим робити.

Нагадаємо, Глобальне потепління масово знищить мільйони живих істот, які наслідки кліматичного Апокаліпсису.

Також Знай.иа" писав, що глобальне потепління залишить відпочиваючих без пляжів, скільки райських куточків зникне