У мережі розповіли історію про жінку, яка п'яна збила чотирьох дітей під Вінницею. Серед постраждалих є її хрещеник.

Таким чином, повідомляється, що в селі Слобідка, що у Вінницькій області, 32-річна жінка ледь не вбила одразу чотирьох дітей, які грали. Вона заїжджала у двір, і різко натиснула на газ.

В результаті, заднім ходом вона наїхала на дітей, які в цей час були неподалік. Як з'ясувалося пізніше, жінка була в стані алкогольного сп'яніння, і при цьому у неї не було прав.

Раніше, як кажуть місцеві жителі, Олену ніхто за рулет не бачив. А швидкість була така, що вона знесла паркан і влетіла в дерево. Пощастило, що діти залишилися живі.

Старший брат, який дивився за хлопцями, поки вони грають, встиг відштовхнути двох дітей, і це врятувало, найімовірніше, їм життя. Про це повідомили в ТСН.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шестирічний хлопчик все ж постраждав, йому автомобіль переїхав і розчавив палець на нозі. Але, найбільше постраждав восьмирічний Вова. Його машина не тільки збила і переїхала, але, ще й простягла трохи по асфальту. У дитини множинні травми, у тому числі й черепно-мозкова.

Все настільки серйозно, що йому довелося робити операцію. Він був у комі, але зараз вже прийшов в себе.

У поліції кажуть, що доза алкоголю в крові горе-водія перевищував норму в п'ять разів. Їй може загрожувати до восьми років позбавлення волі. Автомобіль належить нинішньому чоловікові Олени, а напередодні помер її колишній чоловік і батько її дітей. В цей день жінка саме поверталася з поминок.

За трагічним збігом обставин, Олена ще й хрещена мама Вови – найбільш постраждалого хлопчика. Бабуся дитини говорить, що жінка плакала на колінах, цілувала руки-ноги, просила пробачення.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий