Стало відомо про те, що в Запорізькій області, а зокрема курортної Кирилівці помітили величезну кількість водоростей. Курорт потопає у водоростях.

Таким чином, повідомляється, що така ситуація зараз спостерігається в Кирилівці і на пляжах Бердянська. У Приморську більш чисті пляжі. Як повідомляють користувачі мережі, з-за шторму до узбережжя принесло масу водоростей. Це створює деякі незручності для купальщиків Кирилівки і Бердянська.

У Запоріжжі курорти потопають у водоростях, фото: Запоріжжя Зараз

З чим пов'язане це – невідомо, однак, чистити пляжі від водоростей поки що ніхто не поспішає.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Азовському морі були помічені перші медузи в цьому році.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що літо тільки почалося, а в Бердянську, який у Запорізькій області, вже з'явилися медузи. Це при тому, що в минулому році, нашестя медуз спостерігалося ближче до другої половини літа, а саме в кінці липня – у серпні.

Медузи-корнероты з'явилися в таких курортних місцях, як Генічеськ, Приморськ, а також Кирилівка. Найбільше їх було біля Федотової Коси та на Бірючому. Експерти тоді пояснили, що їх нашестя обгрунтовано тим, що в Азовському морі підвищилася солоність.

Нагадаємо, раніше У мережі показали передовий движок Unreal Engine для ігор, від реальності не відрізнити

Як повідомляє портал «Знай.іа» Новий образ перлини Львова показали у яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.іа» писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото