Стало відомо про те, що в середу, 17 червня, на Бабурке, що в Запоріжжі вибухнув автомобіль після зіткнення. Є жертви.

Таким чином, повідомляється, що зіткнулися Lanos і таксі Geely. В результаті з сильним вибухом загорілася одна з авто. За неофіційною інформацією, обидва водія померло. А тіло одного з них загорілася в автомобілі, тому там була без шансів на порятунок.

Пасажирка, яка в цей момент знаходилася в таксі, була екстрено госпіталізована в лікарню. А в поліції, а також ДСНС говорять про те, що поки що немає інформації про те, що ж сталося, тому, залишається чекати, так як більше про подію стане вже завтра.

У мережі також пізніше з'явився ролик з місця аварії.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На Франківщині сталася жахлива ДТП, яка забрала життя у неповнолітнього хлопця. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 17 червня, на Косівщині мотоцикл зіткнувся з мікроавтобусом.

Правоохоронці з'ясували, що мікроавтобус здійснював обгін і виїхав на зустрічну смугу. Йому на зустріч, на мотоциклі, їхав 17-річний житель села Мышин Коломийського району. У результаті відбулося лобове зіткнення.

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі відкритий люк проковтнув дитини.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Києві поліцейський кинув водієві в машину непогашений недопалок.

Також Знай.иа" писав, що у Харкові поліцейські потрапили у жахливу аварію