Стало відомо про те, що в Запорізькій області на море було фіолетове ранок. Все, що відбувається було знято на камеру.

Таким чином, повідомляється, що неймовірний світанок стався в курортній Кирилівці Запорізької області, цим ранком, 18 червня.

На косі Пересип був зафіксовано шалено красивий світанок фіолетового відтінку. Все це змогли і всі, хто користується системою службою спостереження kirillovka.ks.

У Кирилівці помітили фіолетове небо, фото: скріншот з сайту

Також, в об'єктиві камери в цей час виявилося дві людини. Вмсте з ними була човен, на якому, по всій видимості, вони вирішили влаштувати романтичну прогулянку фіолетового моря.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Таке видовище розчулює.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на одному з курортів Запоріжжя помітили незвичайне явище. Неймовірний морський пейзаж.

Таким чином, повідомляється, що на вихідних, які тривали в цей раз цілих три дні, з 6 по 8 червня у зв'язку з святом, на курортах міста Запоріжжя сильно додалося людей. І вони стали свідками незвичайного явища.

Так співпало, що в п'ятницю, 5 червня приблизно о 22:13 трапилося перший літній місяць, і ось, за повним місяцем можна було спостерігати ще наступні кілька днів.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.