Стало відомо про те, що батько із Запоріжжя, який зарізав власного дитини, покінчив життя самогубством.

Таким чином, повідомляється, що весь цей час він перебував у СІЗО. Деталі події зараз намагаються встановити на місці злочину.

Чоловік, який намагався зарізати свого дитини покінчив з собою, фото: Національна поліція

Як відомо, не так давно батько після конфлікту поранив свого маленького сина. Малюк був весь в травмах, зокрема, найбільше постраждала шия.

Чоловік, який намагався зарізати свого дитини покінчив з собою, фото: Злата Некрасова

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Активістка із Запоріжжя Злата Некрасова, вранці, 18 червня, розповіла про те, що в ніч з середи на четвер, 18 червня, чоловік, якого одразу ж після події посадили в СІЗО покінчив з собою.

Факт смерті чоловіка в СІЗО був підтверджений Національною поліцією.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у мережі розповіли історію про жінку, яка п'яна збила чотирьох дітей під Вінницею. Серед постраждалих є її хрещеник.

Таким чином, повідомляється, що в селі Слобідка, що у Вінницькій області, 32-річна жінка ледь не вбила одразу чотирьох дітей, які грали. Вона заїжджала у двір, і різко натиснула на газ.

В результаті, заднім ходом вона наїхала на дітей, які в цей час були неподалік. Як з'ясувалося пізніше, жінка була в стані алкогольного сп'яніння, і при цьому у неї не було прав.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий