У мережі розповіли про інцидент, який трапився в Мелітополі. Агресивна мати почала загрожувати дітям і пенсіонерам.

Таким чином, повідомляється, що агресивна мати в Запорізькій області почала погрожувати пенсіонерам і кидатися на маленьких дітей. Крайній інцидент стався днями.

Жінка накинулася на шестирічну дівчинку. Під час гри один дитина при падінні випадково зачепив дівчинку, яка стояла поруч. І в підсумку, вони обидва впали.

Мати маленького хлопчика вирішила, що в цьому винна дівчинка, і почала на неї нападати. У підсумку, вдарила дитину в сонячне сплетіння. Сила удару була такою, що у дівчинки навіть зігнувся хрестик.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

При цьому, як з'ясувалося пізніше, це далеко не перший випадок, в якому зосереджена агресивна мати. Журналісти телеканалу СТБ почали розбиратися в цій ситуації.

Постраждала дівчинка розповіла, що мати хлопчика вдарила її в живіт. А місцеві жителі вже не знають, як боротися з агресією матері, так як таке трапляється постійно. Від її рук страждають не тільки діти, але і пенсіонери.

Після крайнього випадку, місцеві вирішили, що це просто так залишати не можна, і пора діяти.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий