У мережі розповіли історію про квартирі, у яких немає спадкоємців. Її передадуть у власність міста.

Таким чином, повідомляється, що квартиру, вартість якої 400 тисяч гривень, збираються передати у власність міста, так як у неї немає спадкоємців. Розташована вона в Шевченківському районі міста. Про це повідомляє інформаційний портал Депо.Запоріжжя посилаючись на прес-службу прокуратуру області.

Квартира без спадкоємців у Запоріжжі, фото: скріншот з відео

Як стало відомо, дане житло не було прийнято ні ким у спадок, і в зв'язку з цим, прокуратура запропонувала, щоб передати цю квартиру, яка розташовується на вулиці Аваліані у власність міста, для місцевих жителів, які потребують поліпшення житлових умов.

В результаті, Шевченківський суд Запоріжжя задовольнив це рішення. Кому саме дістанеться квартира – невідомо.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Мелітополі чоловік майже рік жив у квартирі, в якій знаходився трупна отрута. Фото і відео з місця події.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 15 червня, комунальники приступили до зачистки квартира № 25, яка розташовується на вулиці Гвардійській. Про це повідомляє інформаційний портал "РІА-Мелітополь".

Як стало відомо пізніше, власником квартири є чоловік, у якого є деякі проблеми з психікою. Близько року він тягав у свою квартиру все сміття, який знаходив на вулиці.

Нагадаємо, з 10 червня в Україні відкриють бази відпочинку у рамках переходу на наступний етап пом'якшення карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua курортний сезон у Запоріжжі під загрозою зриву через карантину

Також Знай.иа писав, в Україні відновлюють роботу закладів культури