Стало відомо про те, що в Запоріжжі намагаються знайти дівчину, у якої є особлива прикмета.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпровському відділенні ГУНП розшукують Аріну Мірошниченко. Дівчина пішла в невідомому напрямку і до цього часу її місцезнаходження невідоме, всі почали переживати, чи вона жива.

У Запоріжжі розшукують дівчину, фото: вільний джерело

З параметрів, у неї худе статура, невеликий зріст близько 165 сантиметрів, а також довге русяве волосся. Про це повідомляє інформаційний портал «Голос Запоріжжя».

Є також особлива прикмета, на яку можна відразу звернути увагу. Справа в тому, що раніше у дівчини у вухах були тунелі, і після них ще залишилися невеликі сліди.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Якщо у вас є яка-небудь інформація стосовно того, де ж зараз знаходиться Аріна Мірошниченко, негайно звертайтеся за номером телефону 061-236-78-26, або ж 102.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що під Харковом правоохоронці розшукують Костянтина Авер'янова, який пішов з дому більше місяця тому і до сих пір про нього нічого не відомо.

Про це повідомила прес-служба поліції Харківської області.

Прикмети Костянтина: зріст приблизно 175 сантиметрів, волосся коротке темне, очі карі, статура худорлява.

Правоохоронці звертаються до усіх, кому що-небудь відомо про місцезнаходження громадянина, і просять повідомити про це в поліцію за телефонами: 102, 0574590064, або 0667084960 (Максим).