Стало відомо про те, що в Запоріжжі молодий чоловік вкрав з магазину алкоголь.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент на вулиці Северокольцевая, 17. Чоловіка, думав, що ніхто не дізнається, якщо він щось вкраде, але, як би не так. Він виніс з магазину лікер, вартість якого 500 гривень.

Поруч знаходилася камера відеоспостереження, тому, його обличчя було чітко видно. Ролик одразу після того, як помітили пропажу передали співробітникам правоохоронних органів, а також розмістили в мережі.

Telegram-канал «Запоріжжя Новини» також опублікував ролик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Чий знайомий ? Вкрав лікер за 500грн. Северокольцевая 17. Дрінк хата . Потрібна інформація» - підписали пост автори.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Франківщині затримали групу серійних квартирних злодійок. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Тисменицьке управління карного розшуку звернулася мешканка села Добрівляни, яка повідомила про крадіжку грошей з її будинку.

Вона також розповіла, що при вході з свого господарства бачила двох жінок ромської національної меншини.

Нагадаємо, раніше на Днепровщине злодій зламав собі життя телефоном.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Дніпрі зловили банду дивних злодіїв.

Також Знай.иа" писав, що у Києві злодій пограбував магазин гаджетів не відриваючись від пива.