Стало відомо про те, що по Запоріжжю їздив автомобіль, на якому були своєрідні номери. Очевидці зняли їх на телефон.

Таким чином, повідомляється, що незвичайний автомобіль був помічений в Шевченківському районі міста. На фотографії, яка з'явилася в мережі автомобіль «Ланом» з державними номерами, які були намальовані на листочку ручкою.

Курйозні номери у водія із Запоріжжя, фото: Олексій Бабурін

Житель Запоріжжя Олексій Бабурін проходив в цей момент повз, і, виявивши автомобіль з курйозними номерами, вирішив це зробити, і поділитися зі своїми передплатниками на сторінці в соціальній мережі Facebook. «Це Україна, дитинко» - підписав він пост.

Користувачі соціальної мережі припустили, що власник даного автомобіля просто втратив державний номер після негоди, яка вирувала в місті кілька днів тому, і в такий спосіб знайшов тимчасовий вихід із ситуації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що В місті Кам'янське Дніпропетровської області стався курйозний випадок у дворі житлових будинків – автомобіль ВАЗ сам завівся і протаранив дитячий майданчик. Про подробиці події розповіла користувач Katerina Golden Peony для Facebook-спільноти "Просто Дніпродзержинськ (Кам'янське)".

Як розповіли очевидці події, автомобіль ВАЗ самостійно завівся, поки стояв на парковці у дворі на Металургів, 36, і поїхав. За підсумком машина протаранила лавочку на дитячому майданчику, що її і затримало на місці.

Нагадаємо, під Харковом в дивному ДТП загинув пішохід-самогубець, - двічі кидався під колеса.

Як повідомляв Знай.иа, у Харкові на водіїв відкриється "полювання" - з'являться сотні видеоловушек.

Знай.иа писав, як дізнатися про порушення, сплатити штраф і оскаржити помилку — все про автофиксации ПДР.