У Мелітополі хлопець намагається знайти дівчину, з якою випадково познайомився в маршрутці. Про це розповіли в Telegram-каналі melitopol_gram.

Повідомляється, що хлопець познайомився з дівчиною в п'ятницю, 19 червня, у маршрутному таксі №11. В ході спілкування дівчина залишила йому свій номер телефону, однак, за словами молодого чоловіка, він записав його неправильно і не зміг додзвонитися.

Незважаючи на це мелітопольський Ромео налаштований рішуче – він розвісив оголошення на зупинці "Дедсад", на якій незнайомка вийшла з маршрутки. На цій же зупинці він і призначив їй зустріч на наступний день о 19:00.

Пропоную зустрітися завтра на цій же зупинці дедсад, в 19:00. Я буду чекати тебе, тільки б ти прийшла! - написав на завершення Ваня.

А ось і сама доленосне оголошення:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Оголошення на зупинці Дедсад / фото: melitopol_gram

Варто відзначити, що це не єдина "втрачена" любов у маршрутці. У Дніпрі дівчина вже кілька днів намагається знайти хлопця, з яким познайомилася в громадському транспорті.

Вікторія Гольдман розповіла, що в неділю, 14 червня, близько 19:20-20:20 їхала в маршрутці №127 з Мирного на 12-й квартал. Під час поїздки вона помітила хлопця, який їхав з другом. Він був у блакитній футболці, на вигляд 25-29 років. Над ним жартував друг, оскільки той підглядав періодично телефон Вікторії. На жаль, познайомитися вони так і не зважилися – хлопець вийшов з маршрутки на зупинці Металобаза і помахав дівчині через вікно.

Пост Вікторії Гольдман у Facebook / скріншот

Нагадаємо, що в Запоріжжі відновлять пільговий проїзд у транспорті.

Як повідомляв портал Знай.иа в Запоріжжі тимчасово змінили рух громадського транспорту.

Також Знай.иа писав, що в Запоріжжя маршрутник "відбився" від штрафу до 17 тисяч, показавши дещо в суді.