Стало відомо про те, що батько ґвалтував семирічну доньку, поки що ніхто не міг її захистити.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у звичайній, як здавалося на той момент, сім'ї. Через кілька років, як стався цей інцидент, історію досі мусують у засобах масової інформації, а місцеві жителі готові розірвати батька, який знущався над дитиною.

Відомо, що п'яний батько, поки дружина була відсутня вдома, а в сусідній кімнаті спала бабуся, поглумився над власною дочкою, якій всього сім років.

Інцидент стався в листопаді 2017 року. Мешканка села Таврійське, що в Якимівському районі Запорізької області, вирушила у пологовий будинок, щоб народжувати другу дитину.

Старша дівчинка залишилася вдома, разом з батьком і бабусею. Цим і скористався п'яний чоловік.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У Запоріжжі батько поглумився над дочкою, фото: Пиксабай

Тієї ночі дівчинка спала в кімнаті бабусі, а повернувся пізно вночі батько взяв її на руки і переніс у свою кімнату. Там він розділ доньку і вчинив розпусні дії.

Тривало це всю ніч, а на ранок він наказав дитині нікому нічого не говорити, інакше поріже бензопилою. Але, мати, яка повернулася з пологового будинку, почала підозрювати щось недобре.

Дівчинка все розповіла, а жінка, в свою чергу, сказала чоловікові, що все знає, але, не звернулася в поліцію.

Після цього чоловік почав частіше бити свою дружину. У лютому 2018 року чоловік знову побив дружину і після цього вона зважилася звернутися за допомогою. Про те, що сталося з нею і дитиною вона розповіла співробітниці служби у справах сім'ї, зателефонувавши по телефону.

Вже у суді чоловік почав усе заперечувати, але потім погодився з тим, що бив дружину. Мати його початку вигороджувати, але, з допомогою експертизи вдалося довести провину.

За вчинені дії йому дали шість років позбавлення волі, і на додачу до цього, він повинен виплатити ще 50 тисяч гривень матері, в якості моральної шкоди.

Нагадаємо, підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів’янина хочуть "відмазати" - батьки найняли п’п'ять адвокатів

Як повідомляв портал Знай.иа, під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Також Знай.иа писав, в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.