Стало відомо про те, що в морі Запорізької області оселилися небезпечні медузи. Кілька відпочивальників вже встигли від них постраждати.

Таким чином, повідомляється, що в Азовському морі з'явилися медузи підвиду корнерот. Про це раніше вже повідомляли, і фахівці говорили про те, що вони сильно жалять, тому відпочиваючим потрібно бути більш обережними.

Відпочиваючі в Бердянську почали скаржитися на велику кількість медуз у море. Вони залишають на тілі болючих опіки. Всього лише одне випадкове дотик.

Гидробилоги пояснюють, що медузи підвиду корнерот у води Азовського моря потрапили з Чорного. Сталося це через підвищення солоності води моря в кілька разів, а також аномально теплої зими, яка пройшла в цьому році. Вони також відзначають, що цей вид медуз досить небезпечний, а їх опіки дуже болючі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Запоріжжі завелися небезпечні медузи, фото: вільний джерело

Зазвичай небезпечні медузи вимерзають, не встигнувши розмножитися, а в цьому році ті, яких занесло з Чорного моря, виявилися в комфортних для себе умовах і встигли залишити потомство.

На курортах Запорізькій області почастішали випадки зустрічей людей з небезпечними медузами, залишають на тілі великі опіки. Про це місцеві жителі та відпочиваючі розповіли в соцмережах, публікуючи відповідні фото.

Нагадаємо, раніше на курортах Запоріжжя відкрилися пляжі, але купатися не можна - жалять попу, як медузи.

Як повідомляє портал «Знай.іа» Новий образ перлини Львова показали у яскравих фото, - краса, яку не передати словами

«Знай.іа» писав, що Столітня козацька церква повстала з руїн стараннями звичайного українця, вражаючі фото