Стало відомо про те, що в Запоріжжі стався інцидент. На молоду дівчину напали і намагалися затягнути в кущі.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у вівторок, 23 червня, пізно ввечері. У мережі пізніше опублікували ролик, який підтверджує те, що трапилося. Відповідні відео опублікували в телеграм-паблике «Це Запоріжжя».

Пізніше з'ясувалося, що по дорозі між вулицею Висотної та приватним сектором, йшла дев'ятнадцятирічна дівчина. Часу було приблизно о 22:30.

На неї накинувся чоловік, відібрав телефон і почав тягнути її в кущі. На щастя, чоловік, який був неподалік, почув крик дівчини, і затримав нападника. Після цього, зловмисник намагався втекти, але у нього не вийшло.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

За попередньою інформацією, затриманому зараз 22 роки, і він раніше вже був судимий. Живе він біля Дослідної станції. Поки що офіційних коментарів ніхто не давав, залишається чекати лише відповіді прес-служби Національної поліції України. Про це повідомляє інформаційний портал «Актуально».

На щастя, зловмисник не встиг нічого зробити з дівчиною, і вона залишилася ціла. Але, найімовірніше, вона про це ще не скоро забуде.

Нагадаємо, Ось писав, що у Києві невідомі вчинили жорстокий напад на молодого чоловіка.

Знай повідомляв, що в Києві жінка спробувала зайти в магазин в футболці з портретом Путіна.

Нещодавно Знай передавав, що під Києвом двоє чоловіків побилися палкою ковбаси.