Стало відомо про те, що над курортної Кирилівкою помітили вертоліт, який низько літав.

Таким чином, повідомляється, що вертольоти помітили в Запорізькій області, в селищі Кирилівка, який є курортним.

Відпочиваючі, коли побачили дане видовище, почали жартувати про те, що це тепер шукають людей без масок з вертольота.

У Кирилівці на одному з пляжів відпочиваючі помітили вертоліт на дуже низькій висоті. Відповідне відео було опубліковано в одному з місцевих пабликов. Про це повідомляє інформаційний портал «РИА-Мелітополь».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мешканці, які тут проживають вже далеко не перший рік, почали розповідати про те, що в останні кілька років у них посилився контроль за прибережными територіями.

Але, відпочиваючі продовжили жартувати, що це влада спостерігає за тими, хто нарушаетт карантинний режим.

Примітно, що в той же день в Мелітополі так само низько літали літаки. Можливо, це були всього лише навчання. Ніяких офіційних коментарів стосовно цього поки що не було.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в курортну Кирилівку почали привозити людей на вертольоті. Мабуть, це був новий вид громадського транспорту для багатіїв.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.