Стало відомо про те, що в Запоріжжі, починаючи з четверга, 25 червня, збираються відновити безкоштовний проїзд для пільговиків.

Таким чином, повідомляється, що безкоштовно пересуватися в громадському транспорті зможе лише певна категорія людей, а для пенсіонерів і зовсім були введені обмеження.

У Запоріжжі відновлять безкоштовний проїзд для пільговиків, фото: скріншот з відео

Так от, на безкоштовний проїзд в громадському транспорті міста мають право всі пільговики. При цьому, в управлінні транспорту вирішили, що потрібно трохи перестрахуватися і на момент, поки діє адаптивний карантин, безкоштовні перевезення для пенсіонерів обмежені в часі.

Справа в тому, що вони безкоштовно можуть пересуватися по місту на громадському транспорті тільки з 10.00 до 16.00. Повідомляється, що це лише на час карантинних заходів, поки ситуація не стабілізується. І так, як саме в цей час менший потік людей в транспорті, буде існувати не такий великий ризик заразити себе чи оточуючих.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

У Мінсоцполітики повідомили про те, що спростили призначення соціальної допомоги, переоформлення субсидій. Це робиться для зміцнення соціального захисту вразливих категорій населення у період карантину.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Мінсоцполітики.

Під час брифінгу за підсумками 100 днів роботи Уряду, міністр соціальної політики Марина Лазебна зазначила, що для соцзахисту вразливих категорій населення прийняли рішення спростити призначення соціальних допомог та переоформлення субсидій на час карантину.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики назвали реальну вартість життя чи виживання.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про масову скасування пільг.

Також Знай. ua писав, що Лазебна пояснила, чому іноземці хочуть, щоб українки народжували їм дітей.