Стало відомо про те, що Запорізька міська рада прийшли найкращі батьки в місті.

Таким чином, повідомляється, що подію приурочили до Дня батька, який був минулого тижня. Влада зібрала і нагородила кращих татусів міста. Ними стали військовослужбовці, рятувальники, а також ті, хто працює на провідних промислових підприємствах. Також, в цей список включили і поліцейських разом з музикантами.

При цьому всім відомо, що вони встигають виховувати вдома від чотирьох до семи дітей. Про це повідомляє інформаційний портал "Репортер".

У Запоріжжі чоловіків привітали з Днем батька, фото: Репортер

З-за введених карантинних заходів, зразкових і відповідальних чоловіків цьогоріч вітали у стінах міськвиконкому.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«В житті суспільства дуже важливу роль відіграє сім'я. І батько нарівні з матір'ю заслуговує поваги і підтримки. Тому сьогодні дуже приємно від імені громади і міської влади привітати найдостойніших пап і у вашій особі подякувати всіх батьків нашого міста за їхню працю і внесок у виховання молодого покоління», - відзначив віце-мер Анатолій Пустоваров.

Нагадаємо, що День батька в Україні, і в більшості інших країнах відзначався у неділю, 21 червня.

Нагадаємо, раніше У Львові будуть розслідувати махінації Садового з сміттям, який "подорожує" по всій Україні - "Не сховається жодна гривня"

Як повідомляє портал «Знай.ua» На звалищі знайшли пробірки від тестів на Covid-19, вивезли разом з побутовими відходами

Також «Знай.ua» писав, що Дніпро потопає у смітті — тисячі тонн відходів поглинули місто, комунальники не справляються