У середу, 24 червня стало відомо про те, що в Запоріжжі з-за невизначених обставин померла дитина.

Таким чином, повідомляється, що співробітники правоохоронних органів отримали вранці середи, 24 червня, повідомлення про те, що в одній з квартир Коммунарского району був знайдений маленький дитина без будь-яких ознак життя.

У Запоріжжі раптово помер малюк, фото: скріншот з відео

Відомо, що мати дитини твердить про те, що це жахлива випадковість, і вона ні в чому не винна. При цьому, по ній видно, що вона до цих пір не може прийти в себе від події і сильно переживає.

Правоохоронні органи також дали свій коментар стосовно інциденту в одному з районів Запорізької області.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляють в прес-службі, повідомлення про смерть малюка 2020 року народження надійшло за місцем проживання. Ознак насильницької смерті не виявлено.

На даний момент фахівці намагаються встановити причину смерті дитини. За даним фактом було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України.

Мати повідомила, що знайшла дитину в ліжечку вже мертвим, а смерть настала, як вона вважає, внаслідок задухи. Трагедія могла статися через ковдри, яке накрило обличчя дитини.

Поки що це все, що відомо на даний момент.

Нагадаємо, раніше у Харкові соратник Зеленського їздив без номерів.

Як повідомляв портал "Знай.іа" у Тернополі жінка випала з автобуса прямо під колеса.

"Знай.іа" писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.