Стало відомо про те, що в Мелітополі водії маршруток самостійно вирішили підняти ціну на проїзд для пенсіонерів.

Таким чином, повідомляється, що в Мелітополі перевізники уявили себе головними, і без погоджень з ще ким-небудь вирішили підняти вартість проїзду для літніх людей.

У Запоріжжі підняли ціни для пенсіонерів, фото: РИА-Мелітополь

Як відомо, виконком постановив, що діти до 14 років, а також літні люди платять за проїзд у Запоріжжі 4 гривні, коли всі інші громадяни платять по п'ять. Про це повідомляє інформаційний портал РИА-Мелітополь.

Але, як стало відомо днями, деякі перевізники вирішили скласти персональний прайс-лист, в якому вони будуть вирішувати, скільки і хто повинен платити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стався кумедний інцидент у четвер, 25 червня на одному з маршрутів. Ц. Ринок – Белякова. Водій, який на зовнішній вигляд вже не молодий, вирішив взяти з пенсіонерів не 4 гривні, як встановлено правилами, а п'ять.

Це обурило тих, хто був присутній в маршрутці, і вони вимагали показати рішення виконкому, в якому є такий пункт, що пенсіонери повинні платити так само, як і інші.

Але той твердив одне слово: «Карантин». І, природно, підзаробив на пенсіонерах додаткову гривню.

Чим закінчиться ця історія – поки що невідомо.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики назвали реальну вартість життя чи виживання.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про масову скасування пільг.

Також Знай. ua писав, що Лазебна пояснила, чому іноземці хочуть, щоб українки народжували їм дітей.