Стало відомо про те, що в Запорізькій області згоріло гніздо лелеки. На щастя, птицю вдалося врятувати.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в середу, 24 червня в Оріхівському районі міста. Там загорівся стовп електромережі. Про цю подію повідомила прес-служачи ГУ ДСНС Запорізької області.

У Запорізькій області у лелеки згоріло гніздо, птицю вдалося врятувати, фото: ГУ ДСНС

Рятувальники, які прибули в село Одаровка, де все це сталося, почали швидко гасити вогонь, щоб врятувати лелеки. В результаті вдалося це зробити.

“Зараз цим білим красенем займаються співробітники районної електричної станції. Сподіваємося, що все буде добре, і зовсім скоро він сов; єт нове гніздечко, кажуть в ДСНС. Оскільки лелека – символ родинного затишку і тепла, ми щиро віримо, що спасіння цього невинного життя сторицею повернеться нашим рятувальникам добром, ласкою і любов'ю” – пишуть у прес-службі ГУ ДСНС Запорізької області.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В мережу також потрапили знімки того самого лелеку, якого врятували. На щастя, ця історія не закінчилася трагічно, але, лелеці тепер доведеться знайти новий будинок.

Нагадаємо, що папуга влаштував бунт проти одноманітної їжі.

Як повідомляв портал "Знай.іа", 38 цуценят задихнулися при перевезенні за неналежних умов.

Також "Знай.іа" писав, що в Харківській області врятували косулю, яка застрягла в паркані.