Стало відомо про те, що в Розовском районі Запорізької області в ставку потонули дві дівчинки. Подробиці трагедії.

Таким чином, повідомляється, що сьогодні, 25 червня, в Розовском районі у ставку потонули дві дівчинки.

За попередньою інформацією, дівчатка (з різних сімей) не запитавши у батьків дозволу на велосипедах поїхали до ставку, де вирішили скупатися. Але, все це обернулося для них трагедією.

В Запорізькій області втопилося дві дівчинки, фото: Новини Запоріжжя

Вони не змогли вибратися з води. Тіла дітей витягнули місцеві жителі. На місці працюють профільні служби.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 17 червня, на місцевому міському пляжі Запоріжжя, в річці Дніпро втопилася дитина.

Таким чином, повідомляється, що про це розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги. Загиблому хлопчикові було 10 років. На місці події працювала педіатрична бригада.

Незважаючи на проведення реанімаційних заходів, була констатована біологічна смерть.

За останню добу в Запоріжжі було отримано 818 викликів місцевими медиками. При цьому, протягом дня працювало 145 бригад екстреної медичної допомоги.

Варто відзначити, що в цей же день втопився ще одна дитина, але, трохи старше. В селі Канівське, що також в Запорізькій області, потонув шістнадцятирічний дитина. Юнака з води витягнули місцеві жителі, після цього, відразу ж віддали медикам. Але, на жаль, врятувати його не вдалося.

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал Знай.іа, рибаки у Києві зловили людську голову в пакеті

Також Знай.іа писав, що у Запоріжжям з річки виловили тіло дитини - село ридає, горе для всіх