Стало відомо про те, що в одному з сіл Запорізької області, чоловік випив стимулятор для росту рослин. Лікарі не встигли його врятувати, і постраждалий помер

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в четвер, 25 червня, в селі Нововодяне Кам'янсько-Дніпровського району. Про це повідомили в Запорізькому обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, 37-річний чоловік при невідомих обставинах випив стимулятор росту рослин “ТУР”. Бригада медиків, яка прибула на виклик, констатувала смерть потерпілого.

У Запоріжжі чоловік отруївся, фото: Новини Запоріжжя

Врятувати його не вдалося, так як смерть настала практично відразу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Запорізькій області маленька дитина напився зеленки і отруївся. Подробиці резонансного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що мелітопольський міський районний суд розглянув справу щодо обвинувачення місцевої жительки у невиконанні батьківських обов'язків.

Відповідно до протоколу, який був складений співробітниками правоохоронних органів за статтею 184 Купап, ще в квітні місяці, обвинувачена залишила без нагляду малолітньої дитини.

При цьому, сама мати, як повідомляється, у цей час без печалі вживала спиртні напої. Дитину вдалося врятувати.

Нагадаємо, раніше під Львовом пенсіонера з гангреною вигнали з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.иа", життя багатодітної матері забрав китайський вірус.

Також Знай.иа" писав, що киянка залишилася сиротою після вибуху будинку на Позняках.