Стало відомо про інцидент, який стався днями в Запорізькій області. Відпочиваючі в Кирилівці викликали поліцію прямо на концерті.

Таким чином, повідомляється, що в місті пройшов концерт, який обурив місцевих. Все із-за пісень, в яких присутня ненормативна лексика.

У курортній Кирилівці Запорізької області, на недавно відкритому пляжі з концертним майданчиком виступала музична група родом з Харкова під назвою “Курган і Агрегат”. Концерт проходив увечері, 24 червня.

У Кирилівці на концерт довелося викликати поліцію, фото: скріншот з відео

Репертуар виконавців складається в основному з пісень, в яких присутня ненормативна лексики. В той вечір нецензурні пісні змушені були слухати не тільки відвідувачі концерту, але й інші люди, відпочиваючі, які відпочивали неподалік, або ж жили.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

вся справа в тому, що поблизу концертного майданчика знаходилися бази відпочинку, і люди, які там проживали, не могли нормально відпочити. Тому вони змушені були подзвонити в поліцію, але ситуації це особливо не змінило. Обурені люди продовжували дзвонити.

“До школи діджеїнгу цей виступ не має ніякого відношення. Увечері ми працюємо, як концертний майданчик. І це було виступ Харківської групи «Курган і Агрегат»”, – так прокоментував ситуацію керівник розважального закладу.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.